Bryggerstuen 2020-03-12T09:38:29+00:00

Bryggerstuen
Sortebrødre Kirke Stræde 25
8800 Viborg

Der er åbent i Bryggerstuen
Fredage kl. 15-23
Lørdage kl. 11-15

Bryggerstuen er åben for alle

I forbindelse med virusudbruddet holder vi lukket i Bryggerstuen til og med 29. marts, vi følger Statsministeriets guidelines. Har du booket bord eller arrangement ved os i førnævnte periode, kontakt os da venligst pr. mail på mail@viborgbryghus.dk, så vi i fællesskab kan finde ny dato. Vi har stadigvæk en masse øl på lageret, så støt os stadigvæk, så vi holder hjulene i gang.

Vores hyggelige bryggerstue ovenover bryghuset i Sortebrødre Kirkestræde er åbent for alle der har hang til hygge og god øl.

Det er en udbredt misforståelse, at Bryggerstuen er forbeholdt anpartshavere eller andre med tilknytning til bryghuset. Det er slet ikke tilfældet.
Bryggerstuen er for alle, der kan lide et godt glas øl i hyggelige omgivelser.

Her kan du smage vores fulde sortiment, prøve månedens øl, nyde et enkelt glas eller finde din favorit med en smags-prøve-bakke med 6 x 12 cl. specialøl.

Vi har løbende arrangementer i Bryggerstuen som du kan se i arrangementskalenderen.

Fx. kan du den første lørdag i hver måned nyde en lækker frokostbuffet i Bryggerstuen, og som noget helt nyt holder vi rundvisning med efterføgende øl-smagning og frokost 4 lørdage i foråret.

Prøv også vores hyggelig aftenarrangementer med smagsprøvning og tapas eller en rundvisning med efterfølgende lækker buffet leveret af byens restauranter.

Se mere og bestil billetter her

Prøv vores smagsbakke
m. 6 forskellige øl.
6 x 0,12 l. kr. 89,-

Stor – 0,4 l. kr. 50,-
Lille – 0,25 l. kr. 32,-