Viborg Bryggeriforening 2019-01-29T14:28:00+01:00
Viborg Bryggeriforening

Viborg
bryggeriforening

Bliv medlem af Viborg Bryggeriforening

Vil du være en del af det ølkulturelle fællesskab omkring Viborg Bryghus, og vil du gerne støtte foreningens arbejde og så meld dig ind i Viborg Bryggeriforening.

Viborg Bryggeriforening er Viborg Bryghus’ støtteforening, og har ifølge vedtægterne som sit formål ”at skabe opmærksomhed om og interesse for Viborg Bryghus samt at yde praktisk eller anden støtte til Viborg Bryghus”

De koster 125 kroner i årligt kontingent som inkludere en række aktiviterer m.v.
Det kan være besøg på andre Bryghuse og vingårde, øl- og vinsmagninger, spændende rundvisninger og aftenarrangementer som f.x snapseaftenen i november. Det behøver ikke handle om øl alt sammen.

Hertil kommer nyhedsbreve, der udsendes til medlemmerne 6-7 gange om året – og så endelig det hyggelige samvær som frivillig på Munken eller ved arrangementer ude af huset.

Besøg Viborg Bryggeriforening her
Ole Berg

Formanden for Bryggeriforeningen; Ole Berg bag hanerne.

 “Jeg nyder kontakten og snakken med vores kunder men i lige så høj grad det sammenhold vi har i foreningen og blandt os frivillige – Her er et sammenhold, som gør, at man ikke bare render fra det igen, og så er det jo også naturligt at gøre en indsats på foreningsbasis, når det kommer dertil.”