Bliv medejer af Viborg Bryghus 2020-03-05T22:11:10+01:00

Bliv medejer af Viborg Bryghus

Vil du være med til at udvikle og blive medejer af et prisvindende og landskendte mikrobryggeri? – så køb anpart i Viborg Bryghus!

Der er sket rigtig meget i øl-markedet med mikrobryggerier siden 2005 hvor et hold øl-entusiaster var med til at etablere Viborg Bryghus

Trofast kundeskare

Viborg Bryghus har en god skare af trofaste kunder, der værdsætter den gode smag og høje kvalitet fra vores brygmester, som vinder priser igen og igen for sine fantastiske øl. Det har givet bryghuset kunder rundt i hele landet og en sund økonomi til den daglige drift.

Bryganlægget kan ikke længere følge med

Bryghuset er presset med det nuværende, forældede bryganlæg, og snart skal vi vælge mellem kun at brygge meget specielle øl for de få, eller mere almindelige øl for de mange. Begge scenarier er meget svære at føre bryggeriet videre på grundlag af.

Viborg Bryghus skal fortsat være et mikrobryggeri

Vi har intet ønske om at blive et stort, nationalt bryggeri, der skal bide skeer med de store, men vi er altid stolte, når øllet fra vores lille lokale bryghus kan vinde så mange priser og få så flot en national omtale, som det har fået.
Dette er i høj grad også med til at fastholde bryghusets berettigelse i et konkurrencepræget marked.

Opdatering af bryg udstyret

En bæredygtig løsning er at opdatere bryganlægget til et langt mere tidssvarende anlæg.
Det kan sikre fremtiden for Viborg Bryghus i et konkurrencepræget marked og give vores brygmester en mere effektiv arbejdsdag med langt mere kontrol over brygningen, så kvaliteten kan blive endnu bedre.
Det kan også åbne flere muligheder for at eksperimentere med nye øl-typer og smagsvarianter der kan pirre vores smagsløg og give os nye øl-oplevelser.

Hvorfor købe anpart i Viborg Bryghus

Som anpartshaver får du en række anparts-fordele og du er med til at støtte en lokal historie.
Dit køb vil gøre en stor forskel i at sikre dit lokale bryghus for fremtiden. Hvad enten du støtter med hjertet eller smagsløgene, bliver du en del af et fællesskab, der bakker op om gode oplevelser og en fortsat mangfoldighed af nye og spændende øl.

Øl fra Viborg Bryghus skal også fremadrettet brygges i Viborg. På nysgerrighed og kvalitets- råvarer. Med omhu og entusiasme og med respekt for de gamle bryggertraditioner

Vi er taknemmelige for din støtte, som er med til at sikre dette, og vi glæder os til at byde dig velkommen som medejer af bryghuset.

DU KAN KØBE DIN ANPARTER I WEBSHOPPEN – KLIK PÅ BILLEDERNE TIL HØJRE OG VÆLGE DIN PAKKE >>

Klik på billedet for at åben vores brochure: “Bliv medejer af Viborg Bryghus”

Bliv medejer af Viborg Bryghus brochure